Eindexamenwerk van Kimberley Fidom  - student Illustration Design Zwolle

5 t/m 15 juli ArtEZ finals opleiding Illustration Design Zwolle

Illustration Design
ArtEZ Rhijnvis Feithlaan 50, Zwolle het eindexamenwerk is te zien op twee locaties: de Grote Kerk aan de Grote Markt en in de academie voor Art & Design aan de Rhijnvis Feithlaan in Zwolle
Eindexamenwerk van Kimberley Fidom  - student Illustration Design Zwolle

De studenten Illustration Design van ArtEZ academie voor Art & Design in Zwolle presenteren twee weken lang hun eindexamenwerk. Het moment om kennis te maken met de nieuwe lichting beeldend kunstenaars.

Locatie Grote Kerk - Grote Markt 18 in Zwolle:

De studenten Illustratie tonen in de Grote Kerk een selectie uit hun werk.

Locatie ArtEZ academie voor Art & Design - Rhijnvis Feithlaan 50 in Zwolle:

In de academie laten de studenten het proces om tot hun werk te komen en het uiteindelijke werk zien. Een greep uit het getoonde werk: volwassenbehang voor in de wachtkamer van de psychiater, vilten bekleding voor een zitbank en indigo stofontwerpen, filmpjes waarin beeld en taal met elkaar om aandacht strijden, particuliere plekken die indruk hebben gemaakt, het leven van Darwin, braakliggende bouwplaatsen en industrieterreinen en 3D-maquettes van bijvoorbeeld modderstromen.

Niet alleen inhoudelijk maar ook qua materiaalgebruik laat de opleiding Illustratie zien dat haar studenten over een breed palet beschikken. Oude vilttechnieken bestaan naast vers ontwikkelde apps, ruimtelijk werk naast filmpjes en gezeefdrukte posters naast een graphic novel-achtig boek.

De tentoonstelling van Illustration Design is onderdeel van de ArtEZ finals academie voor Art & Design in Zwolle.

Disciplines

Vormgeving

Ook interessant