JUFF., afstudeerproductie Docent Muziek van  Aart de Gier en Zoë van Huit

JUFF., afstudeerproductie Docent Muziek van Aart de Gier en Zoë van Huit

Docent Muziek
Poppodium Hedon Burg Drijbersingel 7, Zwolle
JUFF., afstudeerproductie Docent Muziek van  Aart de Gier en Zoë van Huit

JUFF. is een afstudeerproductie van studenten Aart de Gier en Zoë van Huit van de opleiding Docent Muziek van het ArtEZ Conservatorium Zwolle.


Gepolijste Rock

‘JUFF.’ is een aanstormende rockband van eigen bodem. De band uit Zwolle werd opgericht door Zoë van Huit (leadzangeres) en Aart de Gier (gitarist) en kenmerkt zich door een breed georiënteerde rock sound met ruige invloeden van artiesten als Beth Hart, Paramore en de elektronische tinten van Nothing but Thieves. Dit geheel wordt afgerond met krachtige backing vocals en autobiografische teksten waardoor de eigentijdse rock sound waar JUFF. zich hard voor maakt tot zijn recht komt. Eind mei 2019 verwachten we hun debuut EP!

Van rockband tot rockJUFF 
Naast het maken van een gepolijste rock EP is JUFF. samenwerkingen aangegaan met MBO opleidingen. Verschillende studenten van D’Drive Friesland College zijn de gehele avond verantwoordelijk voor het technische gedeelte van het optreden, denk hierbij aan licht, geluid en video. Het voorprogramma wordt verzorgd door de artiestenopleiding van Deltion College. Daarnaast hebben studenten van Landstede MBO Zwolle de visuele vormgeving van de EP-release maar ook het logo, posters en de huisstijl van JUFF. voor hun rekening genomen.

Het doel is dat alle partijen praktijkervaring opdoen en er blijvende contacten en relaties ontstaan waar ze de rest van hun carrière nog profijt van hebben. Het gevoel van wederzijds succes is de kers op de taart van de avond.

Vocal: Zoë van Huit
Gitaar: Aart de Gier, Haitze de Vries
Bas: Dion Schuur 
Drums: Leon Blokzijl
Backings: Eline van Loo, Anne Doeleman

Disciplines

Muziek

Ook interessant